Royal Canin

Royal Canin hundefoder

Royal Canin hundemadRoyal Canin er verdens mest benyttede hundefoder, flere millioner af hunde verden over nyder godt af Royal Canin’s intensive forsking i tilpasning af foder til bestemte hunderacer, ja du læste rigtigt, de er gået så vidt at de direkte laver Royal Canin hundemad til bestemte hunderacer, for som de siger, hver race har deres unikke behov, så derfor skal hver race have deres speciel fremstillede hundemad. Nok også derfor opdrættere over hele verden anbefaler Royal Canin hundefoder.

Royal Canin blev grundlagt i Frankrig allerede i 1968 af en dyre kirurg, derefter blev det solgt et par gange før det kom på amerikanske hænder i 2001 hvor det fortsatte med samme koncept, så Royal Canin er en gammel gut i hunde verdenen også derfor de har den enorme viden og ekspertise indenfor området, det er noget nemmere når man har flere årtiers erfaring med noget, at gøre det tæt på perfekt! Du finder ikke mange andre hundemads producenter som direkte laver hundemad til specifikke hunderacer, så Royal Canin er en spiller for sig selv indenfor dette område, det vidner om at de er dedikerede og opsatte på at hunde får det bedste hundefoder overhovedet muligt, deres produkt er tilpasset hver races specifikke fordøjelses system, så hunden får mest optimale forhold ligegyldigt hvad den laver.

Som skrevet tidligere har Royal Canin hundemad til bestemte hunderacer, og det er ikke bare et par stykker de har til, det er alt fra Chihuahua, Yorkshire Terrier, Fransk Bulldog, Jack Russell og til Rottweilers, og dette er blot nogen få af de mange, så der er meget stor chance for du kan finde hundefoder til din hund, ellers har de noget som passer til alle hunde, dog også opdelt efter hvad hundene normalt foretager sig, hvor gamle de er, og om de har specielle behov, man kan vist godt kalde Royal Canin for kongen indenfor hundemad!

Alene indenfor din hunds størrelse er der hele 5 forskellige kategorier, lige fra X-Small, Mini, Medium, Maxi og til Giant, igen vidner det om at de bekymre sig for din hund og vil den det bedste rent fodringsmæssigt. De har ydermere deres Lifestyle produktlinie som er for hunde med specielle behov, og deres Sporting Life serie som er til hunde der er meget aktive, om det er indenfor agility eller anden træning, eller bare normale aktive hunde som bevæger sig rigtigt meget! Som tidligere skrevet har de hele linien af speciel foder til bestemte hunderacer, så som du kan se er udvalget enormt og du får det bedste af det bedste ved Royal Canin!

Det ville simpelthen være umuligt at skrive noget om indholdet i Royal Canin hundemad, netop fordi der er så mange forskellige variationer der hver især er tilpasset hver hunderace, gør det umuligt at beskrive, her må man ind under hvert enkelt race og se mere, så gå til hjemmesiden ved linket i bunden og se det helt specifikt for hver slags!

Royal Canin og service fra webshoppen:

Webshoppen har tilfredheds og smags garanti, kan din hund ikke lide foderet skal det blot sendes retur, så finder I sammen et andet mærke eller variation som passer bedre til din hund! Support er god og man modtager altid svar. Der er gratis fragt hvis man køber for mere end 800 kroner, hvilket er lidt højt synes vi, men er bestemt muligt at komme op på hvis man køber stort ind.

Selve hundemærket Royal Canin får absolut topkarater af os, 5 Store stjerner, men samlet set med webshoppen i mente, så er vi nok på 4 stjerner. Men det ændre ikke på at Royal Canin hundemad er den absolut største indenfor deres område, et produkt i topklasse, der tager hensyn helt ned i detaljen hvilken hund deres foder er til, det er vildt og super godt gået af dem!

Køb Royal Canin hundemad her