First Buddy

First Buddy hundefoder

First Buddy hundemad

First Buddy er udviklet af Gilpa som er en meget anerkendt spiller indenfor hundemad, First Buddy er udviklet udfra hvad hundeejerne har af erfaringer og behov, det er 100% kornfrit som var et af de ønsker mange havde da hundefoderet blev fremstillet. Gilpa lytter til deres kunder og derfor er First Buddy løbende opdateret og som sagt gjort kornfrit og er dermed særligt velegnet til hunde med allergiske problemer samt hunde med sart mave eller andre skavanker i fordøjelses systemet, og dem er der desværre mange af. Produktet er fremstillet af de allerfineste råvarer, varer  som sagtens kunne bruges i produktionen til menneskeføde, så selve grundstenen i produktet er i topkvalitet!

Gilpa tilbyder hvalpefoder, voken foder og hundefoder til ældre hunde, alt sammen i 2 slags størrelser sække, så der er dækket ind i udvalget, men derudover har de nogen specielle variationer, den ene er Joint Mobility som er fodertilskud til hunde med led problemer, det styrker hundens led og med 12 aktive ingredienser er det et stærkt fodertilskud, det hjælper hunde med svage og slidte lede og giver hunden den bevægelsesfrihed som en hund skal have! Joint Mobility kommer i en 500 grams eller 2 Kilos sæk hvor der er op til henholdsvis 100 dages forbrug eller 400 dages forbrug, så man skal ikke købe dette hver uge. Det skal blot drysses ud over hundens foder og den vil ikke engang opdage den spiser det!

De har også variationen First Buddy Adult High Energy, som er hundemad til den meget aktive hund, om det være sig jagt, sporings træning eller agility så dækker det alle hundens behov for en aktiv hverdag. Dette produkt er stoppet med proteiner som giver hunden overskud til at bevæge sig meget, og igen udviklet i samarbejde med hundeejere med meget aktive hunde, så har du en hund som er meget aktiv, så har du lige fundet noget af det bedste hundemad påmarkedet!

First Buddy er sammensat af mange ingredienser, nogen af disse er kylling, and, kanin, kartofler, ris, ærter, olier fra vildlaks og krudderurter, så som du kan læse så er der ikke sparet på de gode råvarer i dette mærke, det indeholder så mange gode ingredienser som ethvert hundefoder produkt burde indeholde. Mærket er desuden 100 procent fri for genmodificering (GMO) igen som ethvert hundemad produkt burde være!

First Buddy og service fra webshoppen:

Gilpa har en abonnementsordning hvor du bestemmer hvor ofte du vil have en sæk tilsendt, en super ordning som jeg ville ønske flere webshops benyttede. Der er gratis fragt ved bestilling af mere end 5 kilo, så man slipper for en dyr fragt i langt de fleste tilfælde, eller køb 2 sække, det tjener sig hurtigt hjem bare med fragten i mente.

Deres support er i en klasse for sig selv, de svarer hurtigt og professionelt tilbage på enhver henvendelse, og selve deres webshop indeholder mange forskellige områder med tips, tricks og råd som enhver hundeejer kan bruge, og de har en rigtig god kundeklub som man bør blive medlem af.

Køb First Buddy hundemad her